Benvingut a Job dream, Jose Luís

Ens alegra, especialment, escriure aquest article perquè la causa ho mereix. Us presentem i donem la benvinguda a Job dream a Jose Luís Sánchez. Després d’una excel·lent trajectòria es suma al nostre equip per ocupar el càrrec de director comercial.

En Jose Luís Sánchez, és un pratenc de 53 anys que ha recorregut, amb la seva professió,  tot l’estat espanyol. És un comercial vocacional dedicat a les ventes des de l’any 1988. És d’aquelles persones a qui se li il·lumina la cara quan parla de la seva feina, orgullós de que els seus resultats signifiquin millores per l’organització en la que treballa.

Ens explica que els seus inicis van ser durs, complicats, alhora que satisfactoris. Va començar venent fotocopiadores utilitzant la porta freda. Des d’aleshores ha viscut diferents experiències professionals, coneixent diferents àrees del mercat i diferents tipus de client tant B2B com B2C.

La seva carrera és exponencial assumint en cada etapa noves responsabilitat, definint nous reptes i assolint grans èxits. Sap arriscar-se quan hi ha una oportunitat, i per aquest motiu es va animar a iniciar una aventura, fa uns anys, i crear una empresa dedicada a les ventes.

En Jose Luís és una persona que desborda amabilitat i educació. No l’utilitza per aconseguir ventes, és el seu tarannà. Des de l’inici del procés de selecció ens mostrava aquest somriure, a vegades tímidament, que ens atrapava i ens deia sense parlar, que ell estar aquí per sumar, per millorar, per treballar.

Estem molt orgullos@s de comptar amb tu i desitgem que et sentis tant jobdreamer com tots nosaltres.

Benvingut!

Benvinguda al director comercial, Jose Luís Sánchez