SELECCIÓ DE PERSONAL

Job Dream Consulting té una extensa base de candidats de qualitat en cerca de feina. Tots ells tenen en comú la passió per l’esport. Durant la seva carrera esportiva han adquirit competències molt preuades al mercat laboral, com la perseverança, l’autocontrol, la cultura de l’esforç, l’automotivació, el treball en equip i la responsabilitat.

En un procés de selecció oferim:

  • Captació de talent dins del sector esportiu i transitari.
  • Gestió de tot el procés de selecció, des de la descripció del lloc de treball fins a la redacció dels informes dels candidats que millor s’hi adapten. 

1. Reunió amb el client

Identificar les seves necessitats Conèixer la cultura d'empresa. Descriure i analitzar el lloc de treball. Descriure el perfil del candidat.

2. Fase de recruitament

Iniciar la cerca i atracció de candidats en base als requeriments del client. Cerca activa de talent, bolsa interna de candidat, publicació d'ofertes.

3. Preselecció

Anàlisis dels candidats i valorar quins compleixen els requisits pel lloc de treball: Anàlisi del CV, Entrevista telefònica o Video entrevista.

4. Avaluació dels candidats

Entrevista per competències. Test psicomètric. Assessment center. Comprovació de referències laborals.

5. Elaboració dels informes dels candidats

Descripció de la informació extreta i avaluada al llarg del procés de selecció de 3 candidats aptes pel lloc de treball.

6. Pla de seguiment del candidat seleccion

Coaching laboral

L’objectiu del programa  és capacitar als alumnes per superar amb èxit l’etapa de cerca de feina.

Consultoria de RRHH

Exercir de seleccionador quan el teu rol quotidià en la organització no contempla aquestes tasques, es pot convertir en tot un gran repte.

Gestió de personal

Ens responsabilitzem de seleccionar el personal necessari per cobrir tots els llocs de treball de la instal·lació esportiva i en coordinem l’equip.

Selecció de personal

Job Dream Consulting té una extensa base de candidats de qualitat en cerca de feina. Tots ells són esportistes amateurs o d’alt rendiment.