CONSULTORIA

Dur a terme un procés de selecció és una tasca que requereix de temps i demana conèixer les actuals eines de reclutament.

Exercir de seleccionador quan el teu rol quotidià en la organització no contempla aquestes tasques, es pot convertir en tot un gran repte. Costós en referència al temps de dedicació, esforços personals i dificultats en aconseguir els resultats desitjats.

Job Dream Consulting ha dissenyat un mètode que dóna resposta a aquest desafiament.

  • Anàlisi del context
  • Formació personalitzada a la persona encarregada de dur a terme el procés de selecció
  • Acompanyament de mentoring per resoldre dubtes i assegurar-nos que el nou seleccionador ha adquirit les habilitats i competències necessàries per assolir l’èxit en la seva futura selecció de personal.
  • Tutorització del primer procés de selecció.

Coaching laboral

L’objectiu del programa  és capacitar als alumnes per superar amb èxit l’etapa de cerca de feina.

Consultoria de RRHH

Exercir de seleccionador quan el teu rol quotidià en la organització no contempla aquestes tasques, es pot convertir en tot un gran repte.

Gestió de personal

Ens responsabilitzem de seleccionar el personal necessari per cobrir tots els llocs de treball de la instal·lació esportiva i en coordinem l’equip.

Selecció de personal

Job Dream Consulting té una extensa base de candidats de qualitat en cerca de feina. Tots ells són esportistes amateurs o d’alt rendiment.