Coaching Laboral, el candidat com a eix principal.

Ansietat, dubitació, incertesa, cansament, impotència, ràbia… són tot de sentiments i emocions negatives que poden acompanyar a la persona que es troba en cerca de feina.

Conviure amb la competitivitat del mercat laboral on els candidats que opten pel mateix lloc de treball que tu, preparen la seva candidatura tant com tu. Les exigències professionals i a vegades personals,  dels reclutadors. La volatilitat del món professional, essent imprescindible estar actualitzat i preparat per respondre a les seves necessitats.  I un llarg etcètera de variables que poden justificar caure en un estat d’actitud negativa i pessimista front la cerca d’un lloc de treball.

La clau recau en saber reconèixer les oportunitats que ens brinda el mercat, i aprofitar-les. Recau també en estar al corrent de les estratègies que utilitzen els seleccionadors per que aquest et trobi i et tingui en compte com a candidat a avaluar.

Des de Job Dream Consulting oferim a les persones que busquen feina, ja sigui per que es troben en situació d’atur o bé que estan en actiu i volen canviar de treball, un acompanyament en aquest procés vital.

Des de l’experiència com a seleccionadors de personal, coneixem les últimes tendències en reclutament. Així podem guiar de manera personalitzada a cada candidat dissenyant la estratègia més eficaç per cada un d’ells, tenint com a objectiu aconseguir un lloc de treball predeterminat.

Autora: Adelina Agustí Malla (Directora de Job Dream Consulting)

info@jobdreamconsulting.com

678.248.863