1rs Premis DAINA-ISARD

“El punt de partida converteix l’esport en una acció social”

Job Dream està compromesa en donar resposta a les desigualtats socials dels nostres pobles i barris.

Per fer front a aquest repte hem dissenyat el programa Punt de Partida. És un programa d’1 any de durada que ofereix a 15 joves en risc d’exclusió social una formació de 250h per obtenir el títol oficial de monitor poliesportiu amb registre al ROPEC.

Però anem més enllà de la formació. Treballem per potenciar  habilitats personals, socials i professionales que provocaran un canvi en les seves vides. 

Job Dream va presentar el Programa Punt de partida als Premis d’Economia social Daina-Isard i…

Vam ser classificats finalistes del concurs!

El passat dissabte 27 d’octubre vam presentar el projecte social davant els 5 membres del jurat a les instal·lacions de l’escola Daina-Isard a Olesa de Montserrat.

La jornada va començar amb la xerrada motivacional de Sergi Grimau i seguidament els representats de les 3 propostes finalistes vam presentar en 10 minuts cada acció social.

La deliberació del jurat va ser una agradable sorpresa!

El concurs constava de dos premis. El Punt de Partida va guanyar el Premi concedit per PIMEC JOVE.

També vam guanyar juntament amb els companys CREASA I COOPGROS el 1r Premi Daina-Isard.

Aquests resultats ens dona impuls per seguir treballant per generar més i millors oportunitats de creixement personal i professional a tots i totes.

 

En el botó  superior (Daina Isar) podeu accedir a l’article de l’esdeveniment publicat per  la mateixa cooperativa DAINA ISARD 

L’esport és de tots i per a tots!

Si tu també ets del grup de persones a qui li indignen les injustícies socials i vols sumar el teu granet de sorra a favor de la igualtat d’oportunitats… t’invitem col·laborar amb l’equip del Punt de Partida.

Envia’ns un correu i t’obrirem les portes de Job Dream!